• Miguel Escrig substitueix Francisco López Peña en les funcions de director financer

Gestamp, l'empresa multinacional espanyola especialitzada en el disseny, desenvolupament i fabricació de components metàl·lics d'alta enginyeria per a la indústria de l'automòbil, ha acordat nomenar com a director financer Miguel Escrig. Amb aquesta decisió, el Grup busca reforçar la seva estructura organitzativa per acompanyar el creixement dels propers anys.

  • 2,80€
  • 5,66%

Miguel Escrig és enginyer industrial i MBA per l'IESE. Ha desenvolupat la major part de la seva carrera professional a Telefónica, on va ser director financer entre 2010 i 2016. També ha ocupat diverses posicions al sector bancari a entitats com JP Morgan, Banc Santander i Banc Popular.

Escrig substitueix Francisco López Peña en les funcions de director financer, que va ocupar el càrrec des de 2008 i va ser nomenat conseller delegat de Gestamp al passat mes de desembre.

CANVIS ORGANITZATIUS

Gestamp, que va començar a cotitzar al mercat continu espanyol el 7 d'abril de 2017, va anunciar al final de 2017 el nomenament de Francisco López Peña com a conseller delegat assumint la responsabilitat de les operacions industrials del Grup, així com la supervisió de l'àrea financera i altres funcions corporatives.

Per la seva banda, Francisco J. Riberas exerceix les seves funcions com a president executiu de Gestamp. Des d'aquesta posició se centra en l'estratègia i el desenvolupament corporatiu, incloent-hi la interlocució amb client, així com al govern corporatiu i la representació institucional de la companyia.

Noticias relacionadas

contador