• Els seus ingressos per trading en renda fixa i renda variable s'han situat per sota del que s'esperava
  • El seu conseller delegat, Jes Staley, es troba molt qüestionat durant les últimes setmanes
barclays, jes staley
El conseller delegat de Barclays, Jes Staley

Les accions del banc britànic Barclays cauen un 4% a la borsa de Londres, després que l'entitat hagi presentat els seus resultats corresponents al primer trimestre de 2017.

  • 2,26£
  • 3,15%

Els inversors penalitzen que Barclays ha presentat una caiguda en els seus ingressos per trading de renda fixa i també en els seus ingressos per trading amb renda variable. El consens esperava una pujada de la primera variable i una caiguda menor de la segona.

El benefici abans d'impostos més que s'ha duplicat, fins 1.680 milions de lliures, per sobre dels 1.510 milions que anticipava el consens. Els ingressos han pujat un 16%, fins a 5.820 milions de lliures, per sobre dels 5.670 milions esperats.

Jes Staley, conseller delegat del banc, en declaracions a 'Bloomberg', ha comentat que el banc podia haver-ho fet millor durant el trimestre, però ha assenyalat que és prematur fer judicis d'un sol trimestre. El directiu ha estat molt qüestionat durant les últimes setmanes per un assumpte intern que pot deixar sense la seva retribució variable per a aquest any.

Noticias relacionadas

contador